Asociaţia pentru Libertatea Românilor

Poporul acesta nu a murit! Poporul acesta încă mai trăiește!

Radiatiile telefoanelor mobile

Medic specialist în medicina muncii, dar şi specialist în igiena radiaţiilor, medicul român Călin Mărginean a postat pe blogul său mai multe sfaturi privind utilizarea telefoanelor mobile.

Când o persoană apelează cu ajutorul telefonului mobil o altă persoană, acesta emite între 1,9 – 3 GHz (Giga-Herti) ca să conecteze antena de telefonie mobila, iar aceasta pe tine. 1,9 – 3 GHz înseamnă că telefonul mobil emite între 1.900.000.000 si 3.000.000.000 de vibratii pe secundă, vibratii care trec prin fiecare celulă a corpului, dar mai ales a capului / craniului / creierului.
Însă putem reduce această iradiere cu 50% dacă schimbăm tactica. Dacă ţinem telefonul mobil în mână, la o distanţă de corp, cu mâna întinsă şi abia când ai văzut că cel pe care l-ai apelat a răspuns la telefon duci aparatul la ureche, radierea este considerabil redusă.

Dacă ţinem telefonul mobil lipit de ureche şi aşteptăm ca celălalt să răspundă, ne prăjim efectiv creierul. Nu uita că bolta craniană (adica oasele parietale si temporale) au o formă de antenă parabolică, ce concentreaza undele în baza gâtului (adica în glanda tiroidă), în sâni şi în vârful plămâinilor = zonele cele mai afectate după creier!

Aşadar, dacă nu vă puteţi dezlipi de telefoanele voastre mobile,măcar încercaţi să reduceţi cât puteţi de mult radiaţiile.

2 Responses to 'Radiatiile telefoanelor mobile'

 1. Thýmios Papanikoláou, jurnalist: Actul de identitate electronic: Cea mai macabră verigă a totalitarismului Noii Ordini – “NOUL ACT DE IDENTITATE: BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE”
  http://graiulortodox.wordpress.com/2013/05/28/thymios-papanikolaou-jurnalist-actul-de-identitate-electronic-cea-mai-macabra-veriga-a-totalitarismului-noii-ordini/

  151) Arhimandritul Athanasios Anastasiou, Stareţul Sfintei Mânăstirii a Marelui Meteor: Impunerea globalizării şi a Noii Ere prin intermediul supravegherii electronice şi al actelor de identitate electronice – Noul act de identitate: bilet fără întoarcere

  150) Chrístos Papasotiríou, Avocat al Curţii Supreme de Justiţie: Guvernare electronică şi consimţământ. Mijloace de protecţie juridică – NOUL BULETIN BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE

 2. Marcel says:

  O compilatie de cateva sute de studii pe aceasta tema se gaseste pe http://www.bioinitiative.org. Recomandarea facuta la finalul anului 2012 de catre cei aproape 30 de cercetatori in domeniu este aceea de a locui intr-un spatiu in care densitatea de putere a campului electromagnetic de inalta frecventa sa fie de 3-6 microW/mp. Noi suntem expusi, zi de zi, noapte de noapte, la niveluri de ordinul sutelor sau miilorde microW/mp. S-a observat ca in timpul somnului, daca suntem expusi unui camp electromagnetic, nivelul de melatonina scade.
  Ce putem face?
  - limitam durata convorbirilor la telefonul mobil
  - folosim hands-free
  - nu dormim cu telefonul in camera sau sub perna
  - dezactivam 3G atunci cand nu ne este strict necesar
  - punem la feresatra perdele antiradiatii (arata ca o perdea obisnuita doar ca are o constructie speciala cu fir metalic care opreste undele electromagnetice in proportie de cca 99%)
  - aplicam pe pereti o vopsea de ecranare a campurilor electromagnetice
  - daca nivelul este foarte mare ne putem asigura un somn linistit folosind un baldachin antiradiatii (arata la fel ca un baldachin pentru patuturile de copii).
  - inlocuim router-ul WI-FI cu unul pe cablu
  - inlocuim telefonul fix fara fir cu unul clasic cu cablu
  - nu folosim baby monitor wireless

  Sanatate

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*