Asociaţia pentru Libertatea Românilor

Poporul acesta nu a murit! Poporul acesta încă mai trăiește!

Despre noi

Statut Asociaţie : Statut Asociatie Civica

Asociația Pentru Libertatea Românilor s-a înființat ca reacție la provocările apărute în ultimii ani la adresa libertăților fundamentale, așa cum sunt ele prevăzute în Constituția României și în legislația europeană.

Asociația Pentru Libertatea Românilor își propune să informeze și să conștientizeze cetățenii României despre posibilitățile legale de exercitare a drepturilor lor în context democratic.

În prezent, considerăm că problema majoră, care atacă însăși esența democrației, constă în restrângerea libertăților prin implementarea la scară largă a documentelor electronice personale.

7 Responses to 'Despre noi'

 1. Doina says:

  Buna ziua,

  Nu sunt de acord cu astfel de mizerie.

 2. Doina says:

  Cand am spus mizerie m-am referit la cardurile cu cip,

 3. Onesim Cristina says:

  de ce nu am vazut nimic la biserica despre problema cip-urilor?nu sunt suficiente materiale de informare?

  • Daniel Răsteanu says:

   Pentru că nu înregistrăm la părintele paroh o scrisoare prin care să îi comunicăm preocuparea nostră față de documentele cu cip și nu îi solicităm să transmită mai departe la ierarhul locului cererea nostră de susținere în demersurile pentru opțiune nediscriminatorie la acestea, pe de o parte, iar pe de altă parte, preoții și ierarhii ar trebui să se autosesizeze – așa cum a făcut-o IPS Barolomeu Anania in sinodul mitropolitan de la Cluj, Dumnezeu să îl așeze în ceata celor drepți și să îi asculte rugăciunile pentru noi – doar că acest lucru este mai “greu de realizat” fără scrisorile nostre de “impulsionare” câtă vreme biserica este “instituție de stat”.

 4. Chrístos Papasotiríou, Avocat al Curţii Supreme de Justiţie: Guvernare electronică şi consimţământ. Mijloace de protecţie juridică – NOUL BULETIN BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE

  http://graiulortodox.wordpress.com/2013/05/01/150-christos-papasotiriou-avocat-al-curtii-supreme-de-justitie-guvernare-electronica-si-consimtamant-mijloace-de-protectie-juridica-noul-buletin-bilet-fara-intoarcere/

 5. valentin says:

  daca există suficient de mulți oameni și ei spun lucrurilor pe nume cu credință fără îndoială se va vedea rezultatul dorit.

  • Oana Grossu says:

   Apreciez la superlativ această salutară organizație in societatea românească_ Slavă lui Dumnezeu!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*