Asociaţia pentru Libertatea Românilor

Poporul acesta nu a murit! Poporul acesta încă mai trăiește!

Administrativ

Cerere de modificare a Contractului Cadru

Descarca aici : Cerere de modificare a Contractului Cadru (format DOC)

Această cerere de modificare a Contractului Cadru a fost expediată către unul din sindicatele care participă la negocierile Contractului menţionat. Se referă la faptul că prin asumarea de către noi, medicii, a obligativitătii folosirii PIAS (Platforma Informatică de Asigurări de Sănătate) şi a raportării în timp real, suntem în imposibilitatea de a respecta o altă obligaţie înscrisă în contractul cadru, aceea de a respecta confidenţialitatea, demnitatea şi viata intimă si privată a pacientului şi la faptul că noi, ca medici, ne asumăm responsabilitaţi cu consecinţe legale si etice, prin utilizarea PIAS, încălcând drepturile fundamentale cetăţeneşti ale asiguraţilor din ROMANIA.

Cererea se expediază al adresa : contract.metod@casan.ro

Notificare Refuz Carduri bancare şi Cartele magnetice

Notificare de de refuz Carduri Bancare (format DOC)
Notificare de refuz Cartela de acces in Scoli (format DOC)

Formulare de refuz pentru persoanele care nu mai doresc sa primească salariul pe card bancar, ci în numerar, la casieria unitaţii.
Formulare de refuz al cartelelor magnetice pentru accesul in şcoli.

Notificare Card de Sănătate

Descărcați notificările aici :
NOTIFICARE 1 – Notificare Card Sănătate (format DOC),
NOTIFICARE 1 – Notificare Card Sănătate (format PDF)
NOTIFICARE 2 – Notificare Refuz plata CAS
(format DOC)

Notificările se scot la imprimantă, se completează și se trimit personal prin poștă recomandate, la cele cinci instituții trecute in stânga paginii.

Cerere de Adeziune

Descărcați cererea aici : Cerere de Adeziune

Adeziunile se scot la imprimantă se completează si se trimit prin poștă la adresa Asociației Pentru Libertatea Românilor : Bacau, str. Decebal, nr. 6, sc. A, ap. 11, cod 600283
Adeziunile se pot strânge si trimite mai multe odată.

Calitatea de membru se poate obține numai prin cerere scrisă si înregistrată.
Pentru cotizații si sponsorizări aveți disponibil urmatorul cont la Credit Europe Bank(Romania) SA: RO68FNNB003602826818RO02

12 Responses to 'Administrativ'

 1. moraru cristian says:

  sunt de acord cu toate propunerile expuse

 2. Gavris Victor says:

  Gavris Victor 09 02 2013 sant de acord cu toate propunerile expuse

 3. GAVRIS ALEXANDRU STEI BH says:

  Gavris Alexandru Stei BH sant de acord cu toate propunerile expuse.Cardurile cu cip sant neconstitutionale.

 4. aida maria popa says:

  Sunt de acord cu toate propunerile expuse

 5. elena says:

  la ce adresa se poate semna online impotriva buletinelor cu cip?

 6. Adina says:

  Buna ziua! Vreau sa va spuns ca sunt bucuroasa sa aflu ca existati si ca sunt in totalitate deacord cu principiile asociatiei dumneavoastra . Ar fi util, dupa parerea mea, sa se poata semna petitiile on-line pentru ca ar fi mult mai simplu, mai usor si accesibil unui numar mai mare de persoane pentru a putea atinge scopurile propuse! Dumnezeu sa ne ajute in toate demersurile de acest fel caci doar asa ne mai putem salva! O zi frumoasa!

 7. libertatearomanilor says:

  Buna Ziua!
  Exista posibilitatea semnarii unor petitii online insa nu sunt foarte eficiente intrucat autenticitatea lor poate fi contestata… in lipsa unei semnaturi personale.

 8. moromete says:

  Buna seara.

  Nu stiu daca va dati seama de absurdul actiunii asteia. Toate informatiile astea, indiferent ca se afla sau nu pe un ‘card cu cip’ exista deja, doar ca sunt sub alta forma.
  In plus de asta, daca doreste cineva sa va fure identitatea o poate face mult mai usor prin adeverinte si tot felul de documente, asa cum s-a facut si pana acum.
  Sigur, este dreptul fiecarui sa creada ca isi protejeaza intimitatea, insa adevarul este ca nu avem intimitate. Tot ce facem noi pe internet se poate trasa fara nicio problema. Toate miscarile pe care le facem sunt trasabile prin telefonul mobil. Toti banii pe care ii primim si dam sunt trasabili prin registre de contabilitate indiferent daca avem sau nu card.
  In plus, ce poate face un om cu un card cu cip ce nu poate face cu unul fara?

  Convingeti-ma ca merita sa renunt la convenientele tehnologiei moderne.

 9. Onesim Cristina says:

  Sunt de acord cu toate propunerile expuse.la ce adresa se poate semna online impotriva buletinelor cu cip?

 10. Un cititor interesat says:

  Laud initiativa voastra si ma rog la Dumnezeu sa fie intru adevar. Totusi am niste intrebari.
  1. cum poate sa stie omul de rand ca sunteti bine intentionati si nu o diversiune menita sa compromita o eventuala miscare anti-cip?
  2. cine va finanteaza?
  3. cine asigura logistica demonstratiei? Organizarea unui astfel de miting nu e joaca de copii. Necesita in primul rand bani, oameni si relatii. Cine sunteti? Cati sunteti? Un numar de telefon mobil si o adresa de bloc din Bacau nu sunt suficiente..
  4. Acest site pare sa indice ca existati de-abia de la inceputul acestui an. Cum ati reusit intr-un timp asa de scurt si fara suport nationala sa ajungeti sa organizati un miting de o asemenea amploare in capitala tarii? Iertati-mi intrebarile “tomice” dar cred ca romanii au fost dusi de nas de prea multe ori ca sa isi mai permita riscul de a crede in oricare care vine si spune ceea ce le place sa auda.
  5. Cine va sprijina? Intelegeti ce spun… Dintre cei mari? Nu suntem copii, STIM ca la ora actuala nu se poate face nimic fara sprijin din esalonul politic intern si/sau extern.

  • Libertatea Românilor says:

   1. Nu puteti sti daca suntem bine intentionati, puteti doar sa ne credeti ca suntem de buna credinta. Actiunile noastre sunt toate oficiale si sunt postate pe site. Se pot verifica.
   2. Noi, membrii ApLR, ne finantam.Intrebarea este agresiva. Am putea si noi sa va adresam aceeasi intrebare.
   3.Mitingul nu e organizat de noi, dupa cum scrie in anunt. Cititi cu atentie. Am aflat de el, am fost invitati dupa obtinerea aprobarii legale. Ne-am raliat pentru ca este o maniera prin care societatea civila isi poate exprima pozitia legat de aspecte cu impact mare social, de ex- biometria.Dar dvs cine sunteti? In numele cui vorbiti? De ce puneti intrebari care ne duc cu gandul la atitudinea unui anchetator? Noi, spre deosebire de dvs(care nici macar nu v-ati recomandat) avem o adresa de contact si numele presedintelui este in clar. Niciun alt ONG nu face mai multe date publice decat am facut noi.Va asteptam in vizita la Bacau.
   4.Site-ul exista doar de la inceputul acestui an,dar asociatia e infiintata din 2009 si a avut actiuni similare si in trecut. Repetam- nu noi organizam mitingul.
   5. Oamenii ne sprijina. Oamenii de buna credinta, membri sau simpatizanti. Dar pe dvs cine va sprijina, iertati-ne ca va intrebam?
   Iata ca se poate face,fara sprijin politic intern/extern atunci cand iti doresti cu adevarat, intr-o tara ca Romania, care este un stat democrat si in care daca stii sa te folosesti de parghiile legale, poti sa reusesti sa-ti ridici glasul si sa spui ce ai de spus, daca e de interes mai larg. Nu ne-a sprijinit nimeni(in sensul in care sugerati dvs), drept dovada ca toate comunicatele date de noi, nicio agentia nu a catadicsit sa le preia.Dar am fost sprijiniti de marea majoritate a deputatilor la care am fost in audiente, legat de memoriul cu privire la OUG 82, asta este adevarat. Pentru ca, argumentele erau pertinente si, iata, avem deputati de buna credinta, sensibili la lucruri de bun simt, argumentate corect si politicos. In fond, noi i-am ales, sunt datori sa vina in intampinarea dorintelor romanilor, daca acestea sunt obiective, justificate.

 11. Un cititor interesat says:

  2. Intrebarea nu este agresiva, este de buna credinta. Orice organizatie are nevoie de bani ca sa supravietuiasca si este firesc sa va intreb cum reusiti sa existati.
  3. Imi cer scuze, am inteles gresit ca este organizat de voi. Eu nu vorbesc in numele nimanui, ci in numele constiintei mele. Ar trebui sa va bucurati ca oamenii vor sa stie si ca vor sa se asigure ca nu e nici o inselare la mijloc. Toti avem nevoie sa stim.
  4. Nu ma sprijina nimeni in afara de Dumnezeu si constiinta mea si nu este nevoie de finantare ca sa pui intrebari pe un site.
  Daca sunteti de buna credinta, Dumnezeu sa va ajute! Daca nu, Dumnezeu sa va judece!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*